Martins Autohus - Dit Autoværksted

Finansering hos Martins Autohus

Hos Martins Autohus samarbejder vi med de Ikano Bank og Basis Bank, som har de bedste lånebetingelser på markedet. Vi tilbyder konkurrencedygtige billån med særdeles fordelagtige betingelser.

Hos Martins Autohus kan du også gøre dig i køb af biler. Vi har altid utallige af biler på lager og til yderst konkurrencedygtige priser – i den forbindelse hjælper vi dig også med finansering af købet. Processen hertil er ligetil, da vi tager os ad det administrative. Hos os får du hurtigt et svar på ansøgningen – det tager oftest 5 min. inklusiv underskrift på aftaledokumentet. 

0,- i udbetaling – Vi har fordelagtige aftaler med bankerne vi samarbejder med. Derfor er det muligt for dig, at låne uden udbetaling. Til dig der gerne vil have luft i økonomien, er det en oplagt mulighed, og er vejen til din drømmebil. Hos Martins Autohus gør vi finansering nemt for dig. Kontakt os idag. 

Vi samarbejder med Ikano Bank og Basis Bank

Hos Martins Autohus samarbejder med Ikano Bank og Basis Bank. Det giver dig selvsagt flere muligheder at vælge imellem. Begge banker har markedet mest gennemsigtige løsninger med henhold til billån.  

De billigste billån på markedet

Vi kan bryste os af, at have de billigeste billån på markedet. Med fordelagtige renter og en fair ÅOP, kan du komme din bildrøm tættere, hvis du besøger Martins Autohus.  

Book tid i dag

Dit Autoværksted & Bilspecialist

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag: Lukket

Søndag: 10:00 – 16:00