Martins Auto - Dit Auto- og Lakeringshus

Services

Hos Martins Autohus lakerer vi også biler af alle slags

Vi er dybt professionelle omkring lakering af biler og har en specielt lakerings hal beregnet til det. Her tager hånd om din bil. Book tid til en lakering af din bil og lad os transformere den om til en helt ny!

BOOK TID HER

Hvorfor lakere bilen?

Der kan være flere årsager til at lakere bilen. Det skal skyldes små ridser, ønsket om en nyere farve eller grundet større skader, hvorfor der er behov for en nyere farve, som kan hjælpe bilens udseende. Mindre skader er oftest nemmere af udbedre, hvor en plet lakering vil være tilstrækkeligt. En sådan udredning falder ind under kategorien del lakering, mens det en hel lakering er selvsagt vil være mere bekostningsfuld, men samtidig give bilen et helt ny ensartet udseende  

Ved en hel lakering kan udseendet på din bil ændre til hvad end du måtte ønske, hvilket for mange bilejere er at tiltrække.

Hvorfor lakere bilen hos Martins Autohus?

Vores anbefaling er som udgangspunkt, at din bil skal lakeres hos en autolakerer, hvilket vi netop er hos Martins Autohus. Selve lakeringen udføres af profesionelle autolakerer, hvorfor du er sikret, at det bliver gjort ordenligt. 

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag: Lukket

Søndag: 10:00 – 16:00