Mange års erfaring er definerende

Det er netop definerende for, hvordan vi udfører vores arbejde. Hos Martins Auto er ingen opgave hverken for lille, for stor eller for kompliceret, og derfor er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Er du på udkig efter din næste bil, et effektivt værksted, eller ønsker du at sælge din brugte bil? Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet det hele på et sted, så vi kan give dig netop den service, som du har brug for.

Mission

Vores mission er, at alle skal have råd til, at få plejet deres bil af professionelle mekanikere. Vi har gjort det til vores fornemmeste opgave, at være de mest konkurrencedygtige på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vision

Vores vision er at forblive den mest konkurrencedygtige autocenter med kvalitet, tilfredshed & kontinuerlig udvikling for øjet. Vi ønsker og dedikere os til at udvikle os. 

Værdier
  • Tillid & Respekt 
  • Engagement
  • Ansvar
  • Tilfredsheds 

Fordele
hos Martins Autohus

Servicering og vedligeholdelse af din bil, er en vigtigt opgave, som ikke burde ignoreres.

KONTAKT OS
RÅD & VEJLEDNING

Vi værdsætter at rådgive og vejlede, da vi ved det giver dig en større køreglæde og din bil en længere levetid. Tøv ikke med at kontakte os.

BEDSTE PRISER

Vores mission er at være markedets mest konkurrencedygtige Autohus. Vi er altid villige til at gå på kompromis.

KVALITET

Vi værdsætter vores kunder og yder en ekstraordinær service for alle og enhver. Med det håber vi på at blive vores kunders faste samarbejdspartnere.

Book tid idag

Dit Autoværksted & Bilspecialist

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag: Lukket

Søndag: 10:00 – 16:00