Martins Autohus - Reparationer af biler

Reparation

Hos Martins Autohus tilbyder vi reparation af alle typer biler

Hos Martins Autohus får du alt inden for service, reparation og klargøring af din bil, og vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi er et certificeret værksted, og det sikrer dig enestående service og kvalitet i topklasse - hver gang. Vi servicerer, reparerer og klargør både personbiler og varevogne, og uanset hvilket mærke og årgang, netop din bil er, har vi ekspertisen til at løse opgaven.

BOOK TID HER

Bestil tid idag og kør trafikken sikker i møde 

Vil du allerede nu bestille tid til service, reparation eller klargøring, kan du nemt booke en tid i vores online bookingsystem. vi kun originale reservedele, og kan reparere enhver form for autoskade og på alle bilmærker. Vi sørger altid for at have de mest kompetente medarbejde, så vi kan give vores kunder den bedste service.

Hos os er du i trygge hænder

Vi griber alle vores services an på samme måde, da vi ved det har den bedste effekt for bilen. 

Martins Autohus tilbyder en bred vifte af reparationer og servicetjek. Vi bestræber os altid på at levere reparationer af højeste kvalitet til rimelige priser. Det er ikke vores mål at blive betragtet som den billige løsning. Vi vil gerne betragtes som den bedste løsning til prisen. Når du indleverer din bil til reparation hos Martins Auto hus er du sikker på at din bil bliver repareret af kompetent personale og at kun de bedste reservedele kommer i betragtning. 

Ved hjælp af moderne fejlfindingsudstyr kan vi lokalisere og udbedre fejlene på enhver bil uanset årgang, mærke og model. En bred erfaring med forskellige reparationer betyder at vi kan afhjælpe stort set ethvert problem og du slipper for en dyr regning ved reparation af din bil. 

Åbningstider

Mandag – Fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag: Lukket

Søndag: 10:00 – 16:00